Jeg keder mig på mit job og kan ikke finde motivationen til at komme videre

Jeg keder mig på mit job og kan ikke finde motivationen til at komme videre

Det er en svær situation at være låst fast i et kedeligt job og ikke kunne motivere sig selv videre. Som regel er synderen, tryghed, trygheden ved at få en fast ok hyre og ved at vide at du kan håndtere jobbet og arbejdsopgaverne til punkt og prikke, uden synderlig anstrengelse.

Der kan være forskellige scenarier. Måske er årsagen til at du keder dig at du har en chef der ikke stiller krav til dig, ikke udfordrer dig tilstrækkeligt, i så fald, tag en snak med ham/hende og sig at der skal nye udfordringer til ellers finder du et andet job. Det plejer at få de fleste chefer op af stolen, da de helst vil undgå udgifter på at skaffe en afløser til dig, det koster på bundlinjen til rekruttering og oplæring af den nye medarbejder – husk, i dag er det medarbejderne der har skoene på.

Er scenariet derimod at du decideret er groet fast og der intet håb er for, at du vil få de nødvendige udfordringer, så kan det ikke siges højt og tydeligt nok, “kom væk og det i en pokkers fart” Mange af mine tidligere klienter har siddet fast i jobs som på ingen måde udfordrede eller tilfredsstillede dem, uden de dog kunne motivere sig selv til at tage konsekvensen. Selv har jeg siddet i saksen for nogle år siden, inden jeg valgte at blive selvstændig. Det føles nærmest som en lammelse, som om du ikke vil passe ind andre steder end dér, lidt som at sidde fast i et symbiotisk forhold.

Dit job er dermed blevet en dårlig vane, som et dårligt parforhold ingen af parterne har gavn af, sidder du fast i vanens magt, en dårlig vane du begynder at hade men som du alligevel ikke kan bryde med.

Befinder du dig i denne situation, vil jeg foreslå et coaching forløb, da coaching er et fremragende redskab til at bryde med gamle og uhensigtsmæssige vaner.

Andre aktuelle blogindlæg

Del blogindlæg:

Kontakt mig

Søg efter mine ydelser eller blogindlæg.