Coaching for unge

Coaching for unge

Coaching for unge er for dig som typisk er mellem 18-25, eller måske lidt ældre eller lidt yngre.

Igennem årerne har jeg coachet og hjulpet mange unge mennesker med en række forskellige udfordringer. Disse udfordringer kan typisk være sådan helt overordnet at finde vej i livet med alle de muligheder der ligger for fødderne af én. Det kan også være at navigere godt socialt og bevare og udvikle sin integritet, at finde vejen ud på arbejdsmarkedet efter studiet, eller finde vejen hen til at vælge det rigtige studie, det studie som matcher bedst i forhold til dine evner, din personlighed og dine behov som menneske.

Det sidste kan være overordentligt svært når man måske ikke er mere end 20-21 år, for er man overhovedet klar til at tage beslutninger omkring studie i den alder? Ofte er man i den alder i tvivl om det meste. I min optik er det kun et sundhedstegn at være i tvivl i den alder, for det er tvivlen der er og bør være vores primære drivkraft i 20’erne. Lader man tvivlen få plads og rum, tid og ro, så erstattes den af nysgerrighed, mod, perspektiv og handling og derudaf fødes dannelsen, autenticiteten og selvforståelsen.

Det er ofte det som jeg sætter fokus på, når unge starter et forløb hos mig, tvivlen. Hvad ligger der bag den, hvad kan der fødes ud af den, hvor skal vi starte henne, og så stille og roligt sammen, begynde at gå med de opdagelser og indsigter.

Læs evt. gerne mit blog indlæg Til dig der er ung – hvad vil du egentlig bruge din 20’ere på?

Kontakt mig endelig på e-mail eller telefon med dine spørgsmål, det er helt uforpligtende.  Forældre er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg har praksislokaler midt i København i Nansensgade tæt på Metro og S-tog.

Søg efter mine ydelser eller blogindlæg.