Iværksættercoaching/mentoring for selvstændige

Iværksættercoaching/mentoring for selvstændige

Har du drømmen om at blive iværksætter, om at starte dit eget firma, blive din egen herre, men mangler du modet, retningen, planen, idéen eller andet for at komme i gang? så kan iværksættercoaching med undertegnede, være det skridt der får den afgørende betydning for den drøm.

Det kan også meget vel være at du allerede i fuld gang med dit liv som iværksætter og selvstændig, men savner og mangler sparring og rådgivning fra en mere erfaren selvstændig, noget mentoring – du er ikke alene kan jeg godt afsløre. 

At være iværksætter og selvstændig er ikke et job, det er en livsstil. Jeg har været fuldtidsiværksætter og selvstændig siden 2004 og haft coaching praksis i København siden 2006 og coaching af selvstændige og iværksættere har de sidste år fyldt mere og mere i min praksis.

Min egen personlige motivation for at være iværksætter og selvstændig, er at jeg har en udpræget virke- og udviklingstrang, en trang jeg kun kan få afløb for og udleve som iværksætter og selvstændig.

I min tid som lønarbejder oplevede jeg generelt at det var svært at indfri mine behov for innovation, udvikling, kreativitet og progressivitet. Gennem tiden som lønarbejder, fandt jeg at der mange gange, var lige lovligt lavt til loftet, og det var svært at få rum til mit drive og iderigdom.

Enden på det blev at jeg trak håndbremsen, lukkede øjnene og sprang ud som fuldtidsselvstændig og iværksætter og kastede mig ud i en række forskellige samarbejder og projekter, både indenfor food, inden for tech og inden for personlig udvikling.

I dag har jeg to virksomheder, et musikforlag/online musikshop, samt et subbrand til forlaget, en musikfagsportal (Spil Smart) + min coachingpraksis. Jeg har været med som partner på en række virksomheder og projekter i de år og jeg er overbevist om at der kommer flere til de kommende år. Men lige nu er jeg der hvor jeg skal være med det der er i gang nu.

Iværksættercoaching og rådgivning/mentoring for selvstændige

Igennem årerne har jeg coachet og rådgivet en række iværksættere og selvstændige til at udleve deres drømme og dem selv gennem iværksætteri og selvstændig virksomhed. Jeg har både været med helt fra starten og er blevet koblet på efter virksomhedsejeren havde kørt noget tid. I begge tilfælde er min oplevelse at det gør en stor forskel for folk at have sådan en som med mig med som sidekick. Er du fx helt ny i at være selvstændig, kan det gøre en stor forskel at læne sig op af den erfaring jeg har oparbejdet, og rent motivationsmæssigt og selvledelsesmæssigt, gør min coachbaggrund også ofte en stor forskel for folk.

Er du ikke nystartet men har kørt i noget tid, så er det tit og ofte at folk bruger mig til at finde vej i de mange prioriteter der kan ligge foran os selvstændige. Hvor skal vi gribe og gøre henne – måske virksomheden kører nogenlunde, men det kan være svært at komme til næste level, når alt går op i drift og bogholderi. Her kan det være godt at have mig med på sidelinjen til at assistere med at maksimere succesen, samtidig med at man også passer på sig selv og lever andet liv end virksomheden.

Starter du hos mig i et coachingforløb med fokus på dit iværksætter projekt finder du ingen mere engageret end mig. Jeg går 120% ind i alle projekter og lever mig ind i dit projekt som var det mit eget. Jeg bruger mine mange erfaringer til at øse af min viden vedr. opstart af virksomhed og jeg bruger min lange erfaring som coach til at holde dig til ilden, motivere dig og opretholde momentet og troen på dig selv og dit projekt.

Kombinationen af mine skills og erfaring som iværksætter og coach giver, i al beskedenhed, en sparringspartner, lidt ud over det sædvanlige. Vi kommer 360 grader rundt om dig og dit projekt – mennesket og projektet inddrages i en helhedsproces og det giver resultater, det lover jeg dig.

Book tid eller kontakt mig her

Læs min profil her

Søg efter mine ydelser eller blogindlæg.