Jobcoaching & Outplacement

Jobcoaching & Outplacement

Arbejdsmarkedet i dagens Danmark hører til et af de mest debatterede emner i samfundsdebatten og i den politiske debat. Et menneskes værd og status defineres på mange måder efter hvilket job man har, eller om man overhovedet har et job, og det skaber i sagens natur et kolosalt pres på de som står uden for arbejdsmarkedet.

Står du af forskellige årsager uden for arbejdsmarkedet og kan du ikke finde motivationen til at komme tilbage, så kan jobcoaching hjælpe dig til at mobilisere det nødvendige drive der skal til.

I Jobcoaching hjælper jeg dig på en række forskellige områder, herunder fx at finde den nødvendige ro og balance, samt den meget nødvendige selvtillid det kræver at trænge igennem på jobmarkdet. Derudover skal din vinkel på dig selv ofte arbejdes med og din profil skal skærpes for at du fremstår så målrettet, ambitiøs og autentisk som muligt. Vi arbejder også med at slippe fri af den offerrolle man typisk kan synes man har som jobsøgende og uden arbejde – du skal føle du er et aktiv, ikke en ud af 1000, det er målet.

Hvem er Jobcoaching for?

  • For lederen eller arbejdsgiveren som ønsker at give sin opsagte medarbejder et godt udgangspunkt til at komme videre fra det gamle job. Jeg har gennem tiden faciliteret mange outplacement forløb der har gjort stor forskel for en opsagt medarbejder.
  • dig der er blevet afskediget og har svært ved at mobilisere energien til at finde et nyt job
  • dig der er færdig med din uddannelse men løber panden mod muren og “bare” ikke kan trænge igennem og få “jobbet”
  • alle der af andre årsager ikke kan kan mobilisere energien og motivationen til at komme ind på arbejdsmarkedet

Book tid eller kontakt mig her

Læs udtalelser fra tidligere coaching klienter her

Søg efter mine ydelser eller blogindlæg.