Profil - Bo Lauenborg

Hej med dig og velkommen til!

Jeg hedder Bo Lauenborg, er coach, og hjælper i min daglige praksis, mennesker med at finde vej i livet, få mere selvindsigt, skabe overblik, sætte vigtige mål og indfri dem.

Det har jeg stort set altid gjort, også før jeg fik papir på det og blev certificeret coach i 2004 som en del af min lederuddannelse. Uanset hvad jeg har arbejdet med, har jeg altid taget eller fået tildelt rollen som sparringspartner og motivator for menneskene omkring mig, det er mit talent, kort sagt.

Privat er jeg gift og har 3 børn, 2 teenagere og en herlig efternøler.

Jeg har praktiseret professionelt som coach siden 2006 og har mere end 10.000 coaching sessioner bag mig. Det lyder at meget, men det føles ikke sådan, for det at være coach er et kald for mig, jeg kan slet ikke lade være. Jeg ser det som et meget stort privilegie, at få lov til at være med som sparringspartner på folks livsprocesser og ovenikøbet leve af det, mere kan man da ikke ønske sig vil jeg mene.

Ved siden af min coaching praksis er jeg også iværksætter, da jeg trives bedst med at have forskellige arbejdsmæssige roller. Gennem tiden har jeg været involveret i en del startups. Pt. er jeg partner i et musikforlag, hvor jeg primært står for idégenerering, forretningsstrategi, samt koncept- og produktudvikling.

Jeg ser det som en klar fordel at jeg har andre arbejdsmæssige roller. Her kommer jeg ud og virker med andre sider af mig selv, andre interesser og kompetencer. Udover at det skaber den optimale balance for mig selv, så bevarer jeg også en kontakt til det generelle arbejds- og erhvervsliv.

Siden 2006 hvor jeg startede min coaching-praksis, har jeg faciliteret mange hundrede coachingforløb for mange forskellige slags mennesker, med et væld af forskellige udfordringer og målsætninger. Gennem tiden har jeg udviklet min egen stil og metode som coach.

En af mine absolut spidskompetencer som både menneske og coach, er min evne til at se flerspektret og fordomsfrit på et menneske, se lagene, forgreningerne og overskue en høj kompleksitetsgrad.

Kombineret med en holistisk, systemisk og pragmatisk tilgang til cochingprocessen, giver det et godt udgangspunkt for en positiv forandringsproces og indfrielse af mål og visioner – og det giver resultater for folk der går i forløb hos mig! 

Metode og tilgang

Mange spørger mig når de møder mig, hvilke metoder jeg benytter – et ret udfordrende spørgsmål. For med så mange forløb, så mange siders faglitteratur, så mange kurser, egen-coaching og supervisionstimer i rygsækken, ja så er jeg jo som coach og menneske et sammensurium af alt dét, plus livserfaring, jeg ér metoden, så at sige, så det er umiddelbart svaret på spørgsmålet. Hvis du læser videre ind i min side, vil du få et bedre indblik i hvad jeg kan tilbyde som din coach og hvem jeg er som fagmenneske. 

Læs evt. mere om hvad coaching er her om hvordan et forløb typisk forløber.

Læs gerne min blog her hvor jeg skriver om forskellige temaer og emner inspireret af mit daglige arbejde i praksissen.

Læs gerne også udtalelser fra folk jeg tidligere har haft i forløb.

Lidt fakta om mig

Coaching praksis: 2006-2023
Fuldtidsselvstændig og Iværksætter : 2004 – 2023
Starter Ordstrømmen IVS – et startup der udgiver undervisningsmateriale til indskolingen i grundskolerne: 2017-2020
Supervision ved forskellige dygtige coaches og mentorer: 2006-2023
Starter Humastatic, et tværfagligt samarbejde mellem to psykomotoriske terapeuter og mig selv hvor vi udvikler 360 graders stresshåndterings forløb: 2006-2008.
Starter Funkisfood, økologisk import firma(afhændet i 2012) : 2005
Starter Lauenborg Coaching: 2006
Starter Stepnote, en online nodeshop/musikbutik og senere hen musikforlag: 2007
Dykkerleder uddannelse: 2006
HR konsulent & virksomhedscoach i Telenor business solutions 2002 – 2004
Master Coaching uddannelse hos Coach & Co: 2001 – 2004
Laver sporskifte og bliver teamleder i Eurocom A/S: – 1999 – 2004
Arbejder som kok og køkkenchef på en række forskellige restauranter 1994 – 1999 i Danmark.

Inspirationen og tilgangen til coachingprocessen

Som menneske og coach er jeg bl.a. inspireret af den eksistentielle tanke og ide om søgen efter mening og den drivkraft der ligger i at mærke og forstå livets betingelser – altså at der ikke kan være noget liv uden at der også er en slutning, at de to er hinandens modsætninger men også hinandens forudsætninger. At forstå og anerkende dét til fulde, at mærke det som en del af livets betingelse kan give en umådelig kraft og fokus til at bruge tiden du har fået tildelt her på jorden, på bedst mulig vis.

Jeg er også inspireret af den kognitive psykologi såvel som den positive psykologi, herunder fx fokus på individets potentialer og styrker frem for fokus på mennesket som noget der skal repareres (red. Positiv Psykologi), samt ideen om at tanker skaber følelser og at vi dermed gennem ændring af vores måde at tænke på, kan ændre den måde vi føler og dermed også handler på (red. Kognitiv Psykologi).

Når jeg involverer mig i et nyt coachingforløb dedikerer jeg mig meget til den proces der skal i gang og det menneske jeg sidder over for, det er en stor tillidserklæring til mig når folk inviterer mig ind i deres proces. Som en del af min metode skriver jeg journal eller logbog kalder jeg det også, både før og efter mine sessioner. Lidt ligesom en forfatter der skriver sig i ind sine karakterer, skriver jeg mig ind i mine klienters historie og fortælling, for på den måde virkelig at forstå det menneske jeg sidder over for – den indsigt og forståelse er afgørende vigtig for processen.

En af mine absolut spidskompetencer som både menneske og coach, er min evne til at se flerspektret og fordomsfrit på et menneske, se lagene, forgreningerne og overskue en høj kompleksitetsgrad. Kombineret med en holistisk, systemisk og pragmatisk tilgang til cochingprocessen, giver det et godt udgangspunkt for en positiv forandringsproces og indfrielse af mål og visioner – og det giver resultater for folk der går i forløb hos mig! 

Læs udtalelser fra nogle af mine klienter her

Kontakt mig eller book tid her

Søg efter mine ydelser eller blogindlæg.