Hvad er Coaching

Hvad er Coaching

Coaching er en effektiv og fokuseret metode til at skabe forandring, bevidsthed, udfolde personligt potentiale, opnå større personlig indsigt og indfri personlige målsætninger som du ikke formår at indfri på egen hånd.

En coach bruger en fokuseret spørgeteknik der åbner op og udfordrer dig tankemæssigt i en helt anden grad end du er vant til fra venner og familie. Coachen vil udfordre dig på en række områder, herunder fx på dine negative vanetanker og begrænsende overbevisninger om dine muligheder, evner, potentialer og formåen. Det er meget meget ofte disse negative vanetanker og overbevisninger der stopper dig i, at opnå det som du savner og ønsker for dig selv og derfor også dem, der er vigtigst at tage fat på at løse op for og det gør den gode coach.

Hele humlen er så, at når du i coachingprocessen åbner op mentalt, og fokuseret bliver udfordret på vanetankerne og det du ønsker at opnå og forandre, så begynder forandringen at komme – du begynder simpelthen at tænke og handle anderledes og mere fokuseret end normalt – du handler/tænker nu aktivt for dig selv, i stedet for imod dig selv.

Konklusion:

Så coaching er altså IKKE en planlægningsmetode/planglægningsværktøj som mange fejlagtigt tror (hvorfor lægge en plan hvis man ikke har troen, viljen og midlerne til at gennemføre den). Coaching er en metode til at finde troen og viljen til at gå forbi dig selv mod din vision og mål –  til at finde modet til at gå ud over dine vane-begrænsninger og først da, lægge en plan du kan kaste dig over at gennemføre – og dét, vil jeg garantere dig, er den nemmeste del af processen, når først du har fundet førnævnte.

Læs om hvordan et coachingforløb hos mig typisk ser ud

Søg efter mine ydelser eller blogindlæg.