Priser/Betingelser

Priser/Betingelser

Et typisk coachingforløb tager mellem 4-8 gange. Læs evt. mere om hvad er et coachingforløb kan her

Individuel sessions for private: (en person)
Pris pr.  session for private(1 time):  kr. 1095 inkl moms.
Pris for 1,5 time er 1595 inkl moms.

(Du kan sagtens betale for én session ad gangen, pakkeløsning er ikke noget krav, det er op til dig)

Outplacementforløb betalt af virksomhed:
Pris pr.  session (1 time): 1295 dkk inkl. moms.
Mulighed for at købe et samlet forløb upfront – info(@)lauenborg-coaching.dk eller ring på 29807183 for et tilbud. Læs mere om Outplacementforløb her

Pakkeløsninger for private:

Pakkeløsning med 4 sessions (1 time) for 3995 dkk inkl moms (normalpris: 4380) – Betales ved opstart af forløb hvis denne pakke ønskes.

Pakkeløsning med 5 sessions (1 time) for 4995 dkk inkl moms (normalpris: 5475) – Betales ved opstart af forløb hvis denne pakke ønskes.

Pakkeløsning med 6 sessions (1 time) for 5995 dkk inkl moms (normalpris: 6570) – Betales ved opstart af forløb hvis denne pakke ønskes.

Pakkeløsning med 7 sessions (1 time) for 6995 dkk inkl moms (normalpris: 7665) – Betales ved opstart af forløb hvis denne pakke ønskes. Den session vi har haft kan selvfølgelig indgå i pakken.

Parcoaching:
Pris pr. session (1,5 time): 1795 DKK inkl moms

Iværksættercoaching med 2-4 personer:
Pris pr. session: (min. 1,5 time) 2500 inkl moms.

Er du i tvivl om det du kommer med, matcher mine kompetencer og erfaring?

Det er ganske naturligt at opleve den slags tvivl og du er derfor meget velkommen til at beskrive og uddybe det du søger hjælp og coaching til i en email eller ringe til mig. Jeg vil ud fra din beskrivelse let kunne vurdere om det falder inden for mit felt og interesseområde.

Et typisk coachingforløb tager mellem 4-8 gange. Læs også gerne mere her hvor jeg beskriver lidt mere om hvad et coachingforløb kan

Betaling

Efter hver coaching session, sendes der faktura med email som kan betales med Mobilepay eller bankoverførsel. Betalingsfrist er 2 dage.

Aflysning/Udskydelse af tid:

Bedes foretaget på sms og e-mail senest 2 hverdage før mødet inden kl. 12.00 på telefon 29807183 og e-mail info@lauenborg-coaching.dk (Aflysning/udskydelse pr. E-mail godtages ikke da jeg ikke tjekker emails hver dag)

Ved for sen aflysning, udeblivelse eller ønske om at rykke tid hæfter du for det aftalte antal timer og faktureres herefter.
(Dette gælder dog ikke hvis du har de mindste symptomer på Covid-19, her skal du aflyse!)

Inden du udskyder eller aflyser din tid, så venligst læs dette indlæg om vedholdenhedens betydning for dit forløb

Sådan starter et coachingforløb typisk:

Et coachingforløb hos mig starter altid med en indledende session. Allerede hér starter den aktive coaching og du vil opleve at du får et bedre overblik over det som er udgangspunktet for at du har kontaktet mig, og uanset om du starter et forløb op, vil du få en vigtig afklaring med dig, som du kan bruge videre frem.

Jeg vil ved første session bl.a. spørge fokuseret ind til din bevæggrund for at opsøge en coach og dykke ind i de udfordringer du kommer med. Efter sessionen vil jeg komme med mit umiddelbare bud på hvordan et coachingforløb kan se ud for dig og hvad det kan bidrage med.

Et coachingforløb tager typisk mellem 4-8 sessions – antal sessions afhænger helt af den enkeltes situation, målsætninger, problemstillinger og udfordringer.

Den videre proces i Coachingforløbet

Vi starter ud med 1-3 sessioner hvor jeg interviewer dig om og omkring din situation, herunder: målsætning, motivation, historik, forhindringer, forventninger, negative og positive overbevisninger m.v. – denne fase er også her vi konkretiserer målene for forløbet og afstemmer forventninger.

Den første del af coachingforløbet er nogle gange frustrerende for klienten, fordi de fleste har gået længe med deres udfordringer og/eller ønsker og derfor har en forventning om en hurtig løsning og forandring. Men, resultaterne og forandringen kommer ikke med det samme, for så havde du ikke brug for at gå til en coach. Det er yderst vigtigt at vi får alle facetter med i startfasen og derfor får du stillet mange spørgsmål, som du sikkert har stillet dig selv mange gange og det skaber nogle gange utålmodighed og frustration.

Men fat mod, for holder du ved, holder fokus og møder op som aftalt, så skal forandringen nok komme, husk blot at coaching er ikke en mirakelkur eller quickfix. Nøglen/løsningen ligger ikke gemt i en sort box et eller andet sted og manifesterer sig pludseligt, nøglen/løsningerne manes stille roligt frem, med kontinuerligt og vedholdende fokus – læs evt. mit blog indlæg om “de små skridts logik her”

Når første fase er over og vi bevæger os over i næste fase, vil du allerede være godt i gang med at skabe forandringen. Alene dét at sætte målrettet og koncentreret fokus på dig selv, dine drømme, mål, værdier, forhindringer og negative overbevisninger, sætter gang i en vigtig forandring i dit mindset og handlinger – derfor begynder du allerede nu, at mærke forandringer i din hverdag.

Det er også i denne midter-fase at vi definerer konkret, hvordan og hvad du skal foretage af konkrete handlinger og prioriteringer, for at skabe forandring og nå dine målsætninger.

I den sidste fase af coachingforløbet vil du opleve blivende forandring og du vil opleve at du tænker og handler anderledes end normalt – du bryder nu aktivt og fokuseret med vanetanker og vanemønstre, du bliver modigere, du begynder at indfri dine mål. Du vil også opleve større klarhed og indsigt i dig selv og du vil tydeligt kunne se kontrasten mellem NU og FØR. Måske har du allerede indfriet dele af din målsætning og du vil tænke over om du mon skal til at afslutte coachingforløbet.

Det er også i denne sidste fase at vi arbejder aktivt med at holde fast og gennemføre forandringerne og til fulde indfri målsætningerne, samt evaluere på hvad du har lært og forandret og hvordan du helt konkret gjorde det – evalueringen er yderst vigtig, så du senere, evt. på egen hånd kan gentage succesen og så skal du kende opskriften.
Læs mere under “hvad er coaching” eller læs udtalelser her

Vigtigt:

En naturlig del af et coachingforløb er refleksion, selvobservans samt handlinger og opgaver ude i felten. Coaching er handlingsorienteret og derfor er det altafgørende for dit udbytte at du går helhjertet ind i processen og giver plads til refleksion og fordybelse, samt prioriterer de konkrete handlinger vi aftaler, der er til gavn for processen, din målsætning og den forandring du ønsker.

Tager du udfordringerne op og går du 100% ind i processen, vil du uden tvivl kunne drage stor nytte af et coachingforløb. Forventer du derimod, at du møder op en gang om ugen og så sker forandringen af sig selv, så får du intet ud af forløbet.

Et coaching forløb er efter min overbevisning, et samarbejde mellem to kompetente personer, ikke mellem et orakel og en disciple. Du er 100% kompetent på dig selv og jeg er 100% kompetent på at se dig med nye og friske øjne og har en stor indsigt og interesse i menneskets psykologi og i hvordan vi kan frigøre potentiale – tilsammen skaber det et fabelagtigt udgangspunkt for positiv forandring og udvikling.

Søg efter mine ydelser eller blogindlæg.