Priser/Betingelser

Priser/Betingelser

Vejledende priser

Der gives 10% i studierabat til studerende der selv betaler. 

Individuel sessions: (en person)
Pris pr.  session for private (1 time):  kr. 1095 inkl moms.
(Du kan sagtens betale for én session ad gangen, pakkeløsning er ikke noget krav, det er op til dig)

Vælger du en pakkeløsning efter første session, kan den første session selvfølgelig indgå i pakken.

Pakkeløsning med 4 sessions (1 time) for 3995 dkk inkl moms (normalpris: 4380) – Betales ved opstart af forløb hvis denne pakke ønskes. Den session vi har haft kan selvfølgelig indgå i pakken.

Pakkeløsning med 5 sessions (1 time) for 4995 dkk inkl moms (normalpris: 5475) – Betales ved opstart af forløb hvis denne pakke ønskes. Den session vi har haft kan selvfølgelig indgå i pakken.

Pakkeløsning med 6 sessions (1 time) for 5995 dkk inkl moms (normalpris: 6570) – Betales ved opstart af forløb hvis denne pakke ønskes. Den session vi har haft kan selvfølgelig indgå i pakken.

Pakkeløsning med 7 sessions (1 time) for 6995 dkk inkl moms (normalpris: 7665) – Betales ved opstart af forløb hvis denne pakke ønskes. Den session vi har haft kan selvfølgelig indgå i pakken.

Parcoaching:
Pris pr. session (1,5 time): 1795 DKK inkl moms

Iværksættercoaching med 2-4 personer:
Pris pr. session: (min. 1,5 time) 2500 inkl moms.

Er du i tvivl om det du kommer med, matcher mine kompetencer og erfaring?

Det er ganske naturligt at opleve den slags tvivl og du er derfor meget velkommen til at beskrive og uddybe det du søger hjælp og coaching til i en email eller ringe til mig. Jeg vil ud fra din beskrivelse let kunne vurdere om det falder inden for mit felt og interesseområde. Skriv til mig på info (@) lauenborg-coaching.dk eller ring/sms gerne på 29807183!

Betaling

Efter hver coaching session, sendes der faktura med email som kan betales med Mobilepay eller bankoverførsel. Betalingsfrist er 2 dage.

Aflysning/Udskydelse af tid:

Bedes foretaget på sms og e-mail senest 2 hverdage før mødet inden kl. 12.00 på telefon 29807183 og e-mail info (@) lauenborg-coaching.dk (Aflysning/udskydelse pr. E-mail godtages ikke da jeg ikke tjekker emails hver dag)

Ved for sen aflysning, udeblivelse eller ønske om at rykke tid hæfter du for det aftalte antal timer og faktureres herefter.

Inden du udskyder eller aflyser din tid, så venligst læs dette indlæg om vedholdenhedens betydning for dit forløb

Er du nysgerrig på hvordan et forløb hos mig foregår? læs uddybende her

Søg efter mine ydelser eller blogindlæg.