Udtalelser

Udtalelser

Udtalelser fra tidligere klienter

Karriere/lifecoaching

Jeg har haft et forløb over 6 gange hos Bo, for at finde ud af, i hvilken retning jeg har skulle tage mit arbejdsliv. Det har været et super godt forløb, hvor Bo med sin gode og konstruktive måde at undre sig på og spørge ind til mig, har fået mig til at finde den vej der passer bedst til mig lige nu.

Det har været et rigtigt godt forløb og jeg har sat stor pris på Bos varme og personlige, men bestemt også meget professionelle, måde at møde mig på, hver gang vi har talt sammen.

Jeg kan varmt anbefale Bo og Lauenborg coaching, og får jeg brug for en coach i fremtiden, så vil Bo uden tvivl være mit første valg.

Stefan Hostrup Mørch

Mand på 44 år

Stresscoaching, lifecoaching, karrierecoaching

Jeg blev afskediget med stress efter næsten 40 år i finanssektoren og byttede outplacementbistand hos AS3 til et coachingforløb hos Bo.
Det var et rigtig smart valg, da jeg havde brug for at komme videre udenfor sektoren, men ikke vidste hvordan og hvor og havde brug for friske neutrale øjne.
Gennem flere konstruktive samtaler, blev jeg sporet ind på, hvor mine udfordringer lå og hvilke muligheder der var rigtige for mig.
Forløbet har været utrolig givtigt og kan klart anbefales.
Vh Finn, 59 år.

Work-life-balance coaching, lifecoaching, ledersupervision.. 

”Jeg begyndte i et forløb hos Bo efter en periode i Folketinget med for lange arbejdsdage, for dårlig prioritering og en konstant dårlig samvittighed over ikke at kunne være nok for nogle. Hos Bo fik jeg både mulighed for at læsse bekymringer af hos en god lytter, men jeg fik også hurtigt værktøjer, råd og vejledning som gør det lettere for mig at være en god leder, dedikeret til mit arbejde og med balance i livet, så jeg stadig får brugt mere tid med de mennesker, der betyder mest for mig. Jeg kommer stadig sommetider hos Bo, når jeg har brug for en enkelt samtale eller to for at få styr på noget vigtigt.”

Mand i slut 20’erne

Karrierecoaching, work-life-balance, lifecoaching

Jeg har været i forløb hos Bo i lidt over et år. En beslutning, som på mange måder har ændret meget af min tilgang til tingene. Tidligere arbejdede jeg ustruktureret, og der var mange personlige forhold, som jeg gjorde, at jeg satte mig i situationer som var helt og aldeles unødvendige. Jeg havde brug for karriereråd og og lifecoaching.

Efter flere konsultationer med Bo – har tingene langsomt vendt sig for mig, og i dag fungerer tingene for mig, som jeg ønsker det. Jeg får ikke længere ondt i maven, når en situation spidser til.

Jeg kunne skrive mange siders anbefaling, men det er bedre hvis I nu selv prøver en konsultation med Bo. Hvad end man nu render rundt og bøvler med.

Vh

Anonym ung advokat

Unge coaching – temaer såsom frygt, til og fravalg, fremtidsperspektivet 

“Jeg fik et coaching forløb med Bo i gave og havde derfor ikke sat mig de store forventinger. Men jeg vil blot sige, at jeg blev meget overrasker over, hvor hurtigt Bo fik mig til at åbne op. Jeg gennemgik en svær tid på arbejdet med mange spørgsmål og personlige udfordringer, hvilket Bo gav mig nogle redskaber til, hvordan de kunne tackles. Bo gav mig ligeledes indsigt i, hvorfor krop og sind reagerede, som det gjorde.

Alt i alt, var det en super oplevelse, at være i forløb hos Bo.

De bedste anbefalinger”

Mand på 23 år.

Karrierecoaching

Det har været en stor og meget brugbar fornøjelse at blive coachet af Bo. Jeg var karrieremæssigt begyndt at løbe panden mod en mur og tvivle på mit eget værd, og havde efterhånden svært ved at se en vej frem i job og karriere. Selv om Bo ikke selv er i en stor, privat virksomhed, formåede han alligevel lynhurtigt at se de mekanismer, der var i gang, både i mig selv og i mine omgivelser. Med sin klippefaste positive og helhedsorienterede tilgang gav Bo guidance, støtte og redskaber til at navigere videre i den rigtige retning for mig, alt leveret med sund, jordbunden fornuft, humor og skarpt øje for den menneskelige natur. Jeg kan på det varmeste anbefale Bo, og vil ikke tøve med at opsøge ham igen, hvis behovet skulle melde sig ….og næste gang vil ikke vente helt så længe med at tage kontakt.

Kvinde i 50´erne, lederstilling i privat virksomhed

Work-life-balance coaching

“Jeg kom til Bo, fordi jeg i noget tid havde følt mig stresset, og fordi jeg ikke kunne slippe taget i arbejdet, når jeg havde fri.

Bo gav mig værktøjer, så jeg kunne slappe af, og lægge arbejdet fra mig. Desuden gav forløbet anledning til, at jeg blev mere skarp på hvilke arbejdssituationer, der gav mig energi, og hvilke der tappede energi fra mig.

Alt i alt et super godt forløb, som bidrog til at jeg lærte mig selv bedre at kende.

Bo forstår at lytte, og er samtidig god til at finde ind til kernen af et problem. Han skaber en afslappet og god atmosfære, der gør det nemt at åbne op, og sætte ord på sine problemer.”

Mange hilsner fra
Kristian

Life / Karriere Coaching

Da jeg kontaktede Bo var jeg ikke selv helt klar over hvad jeg skulle have hjælp til. Jeg vidste jeg ikke var glad der hvor jeg var i livet og jeg vidste at jeg ikke selv kunne finde ud af hvorfor.  Bo hjalp mig til at få nye perspektiver på mit liv og til at se tingene fra nogle helt nye vinkler. Vi havde mange gode snakke om alt fra det abstrakte – som ens værdi sæt og egne definitioner af ting som succes og lykke – til det mere konkrete som uddannelser og karriere muligheder. Som ung er der rigtig mange valg og fravalg der skal tages og det er rigtig nemt at drukne i overvejelser og tanker om disse store beslutninger. Derfor var det en kæmpe hjælp for mig, at få en der kunne lytte til alle mine mange tanker og ”rydde lidt op” i dem. At få nogle indspark til nye ideer hjalp mig til at finde en ny vej at gå og jeg er blevet rigtig glad på min nye uddannelse.
Jeg kan kun varmt anbefale Bo som coach til alle der føler de har brug for hjælp til at finde deres vej.
– Ida, 24 år

Lifecoaching/Eksistentiel coaching

Jeg har aldrig været til coach før, så havde absolut ingen anelse om, hvad jeg gik ind til. Nu kan jeg med sikkerhed sige, at en coach er alle pengene værd – i hvert fald hvis du vælger Bo. Bo har en fantastisk evne til at lytte og at skabe et rum, hvor alt kan blive sagt – jeg følte, at ordene væltede ud af mig. For mig var den helt store værdi, at Bo formåede at nedbryde tankekaosset og samle det sammen og sat ind i nogle kasser med overskrifter på. Det gjorde alting meget mere overskueligt og til at arbejde med.

Alle de største anbefalinger herfra.

Kvinde, 27 år, selvstændig

Karriereskift/Lifecoaching

Jeg kontaktede Bo, da jeg havde brug for at få banket kompasset på plads i forhold til mit arbejdsliv.

Jeg havde opsagt mit faste marketing job, som jeg havde haft gennem mange år, for at arbejde fuldtid i min hobbyvirksomhed. Efter nogle måneder som selvstændig, meldte tvivlen sig, om det var den vej jeg havde lyst til at gå.

Ved opstart af sessionerne med Bo, var jeg mest stemt for at falde tilbage i det gamle spor – at få et job som lønmodtager og fortsat ”kun” have virksomheden på hobbybasis. Forløbet med Bo satte en lup ind over mit liv og åbnede mit mindset. Bo hjalp mig med at sætte tingene i et andet perspektiv, der fik mig til at stoppe op og give de nye muligheder en chance. Jeg blev bevidst om, at jeg ikke nødvendigvis fulgte kompasset ved at handle, men at tid og refleksion vil være vigtige elementer for at kunne aflæse det korrekt.

I forløbet hjalp Bo mig også med at se på de rammer og vilkår jeg havde sat op for min virksomhed. Jeg havde været lige ivrig nok og lagt ud med nogle rammer, der blev på bekostning af mig selv. Det blev til en værdifuld sparring om, at det er lige så vigtigt, at rammerne bliver på egne vilkår, for at sikre det rigtige flow i hverdagen.

Kan bestemt anbefale coaching forløb hos Bo. Mit kompas er ikke banket helt på plads endnu, til gengæld blev det anledningen til at kigge mere indad, så det i stedet bliver det rigtige jeg handler på. En proces der er nødvendig, for at jeg kan komme helt i mål.

Anette, kvinde i 40’erne

Karriereskift/Lifecoaching

“Det er nu 3 mdr siden, jeg afsluttede mit coachingforløb hos Bo, og det har på mange mange måder været en utrolig rejse.

Udgangspunktet for mit forløb var, at jeg var kørt fast i min daværende stilling. Men samtidigt havde jeg også mistet motivationen til aktivt at komme videre i min karriere. Bo har i den grad været medvirkende til, at jeg fik konkretiseret mine drømme og forventninger til hvad et arbejdsliv skal indeholde -og så handle derefter. Men måske vigtigst af alt har han tilskyndet et opgør med den tryghedsnarkomani, som kan “retfærdiggøre” at blive i et arbejde, som måske betaler fint, men som hverken motiverer eller udfordrer.

Det var ikke ligefrem en del af målsætningen, at jeg skulle opsige mit job (uden et nyt på hånden) som led i coachingforløbet, men det blev en naturlig konsekvens af, at jeg tog aktivt stilling til min egen situation. Nu er jeg selvstændig konsulent og kunne ikke være gladere for den beslutning og de positive konsekvenser det har haft på mit liv og min hverdag. Livet er for kort til at kede sig – også selvom man bliver betalt for det.

Tusind tak for samarbejdet Bo. De varmeste anbefalinger herfra

Peter S”
Cand. Mag. (Mand i 30’erne)

Karrierecoaching

Da jeg overvejede et coachingforløb, var det både fordi jeg var frustreret i mit nuværende job, og fordi jeg i løbet af mit arbejdsliv havde foretaget nogle valg og karriereskift, som jeg hverken endte med at være glad for i længden eller finde særlig hensigtsmæssig. Det var svært at finde den helt rette hylde, og jeg var træt af at vælge ’forkert’ – dette kunne et coachingforløb måske hjælpe med, tænkte jeg.

Og ganske rigtigt. Coachingforløbet med Bo gav mig både større afklaring omkring mine kompetencer og jobønsker og derudover helt konkrete redskaber til at forbedre mine jobansøgninger. Igennem meget professionel & kompetent sparring fik jeg nye perspektiver på problemstillingen – jeg fik et meget mere klart billede af, hvad jeg virkelig ville & kunne jobmæssigt, og kunne dermed gå mere målrettet til værks i min jobsøgning.

Det har konkret givet pote i form af flere jobsamtaler, og selvom det ikke er endt med ’drømmejobbet’ endnu, er jeg tættere på målet nu, end jeg har været før.

Etnolog, Kvinde i 30’erne

Lifecoaching/Eksistentiel coaching

“Jeg følte at jeg i længere tid ikke var kommet videre med de mål som jeg havde. Mit liv kørte rundt i en cirkel og jeg sad fast. Derfor kontaktede jeg Bo Lauenborg, hvor jeg gennemgik et coaching forløb på seks coaching sessioner over 3 måneder. Bo er en meget kompetent coach, og vi fik sammen identificeret en række mål for forløbet. Heriblandt at jeg skulle signalere min identitet gennem mit udseende. I sammenhæng med at jeg har arbejdet med min identitet, har jeg kunne anerkende at der er ting som jeg ikke er god til, hvorfor jeg heller ikke skal bebrejde mig selv for de manglende evner. Samtidig er der områder som jeg er rigtig god til, hvilket også har gjort mig skarpere til de jobsamtaler jeg efterfølgende har haft, og den måde jeg vil arbejde på i fremtiden. Jeg ser meget anerledes på livet nu, og har ændret mit udseende således at den afspejler min identitet. Begge er områder som jeg har haft god respons på og som jeg til stadighed vil arbejde på resten af livet. Skulle jeg have brug for det, vil jeg klart benytte Lauenborg Coaching igen, og jeg vil helt klart anbefale andre også at benytte Lauenborg Coaching.

Forløbet hos Bo Lauenborg har været alle pengene værd, jeg ville ønske jeg havde gjort det noget tidligere.

Tak for et godt samarbejde Bo.

Master studerende CBS, mand på 24 år

Karrierecoaching og Lifecoaching

Grundet store tvivl og mange overvejelser omkring min arbejdsmæssige situation, valgte jeg, at kontakte en coach. Jeg havde brug for en professionel sparring, som kunne hjælpe mig videre i mit tanke kaos. Jeg havde researchet på mange forskellige internet sider for at finde en coach – og Bo’s hjemmeside fangede min interesse. Han virkede både rar og kompetent. Og det var specielt det med, at han ville udfordre, der fangede mig.

Første skridt for mig var erkendelsen af at have brug for hjælp. Allerede fra første samtale var der en god kemi med Bo, og jeg kunne mærke, at han oprigtigt ville hjælpe og satte sig ind i min sutuation. Vi startede med en prøvetime og endte op i et forløb på 7 sessioner. Naturligvis er et coaching forløb ikke billigt, men man må måle det op imod, hvad man får igen.

Noget af det jeg har fået mest ud af via mine konsultationer med Bo, er støtten og troen på egne evner og muligheder. Under behandlingsforløbet nåede vi frem til en erkendelse af, at jeg måtte skifte branche og at det jeg lavede, ikke var det, jeg brændte aller mest for. Kort efter blev jeg opsagt, sjovt nok (heldigvis fritstillet). Men det ramte mig langt fra så hårdt, som man kunne have forestillet sig, for jeg var allerede på vej videre! Jeg så denne fyring som muligheden for et helt nyt liv, med større mening og indhold, og det hjalp Bo mig i høj grad med. Vi nåede igennem sessionerne frem til, at jeg i mange år har undertrykt min passion og interesse for skønhedsbranchen til fordel for et job i sprogrejsebranchen, der aldrig helt fangede mig.

Med støtten fra Bo satte jeg alt ind på at realisere denne drøm om at blive skønhedsredaktør på et af modemagasinerne. Bo foreslog, at jeg oprettede en blog, så jeg med det samme kunne gå i gang med at udleve min drøm og skrive tekster omkring skønhedsbranchen. I dag kigger jeg tilbage på de sidste 5 mdr. med en form for rus. Jeg har nået så meget!

Min skønhedsblog www.beautyobsession.dk spiller og læsergruppen tager til dag for dag. Jeg har været back stage reporter under CPH Fashion Week via et samarbejde med L’Oréal og dækket makeuppen til flere shows, og har stået for PR af den store afslutningsfest på modeugen. Jeg er desuden blevet Make-up Artist og har i dag samarbejde med diverse fotografer. Jeg er ved at opbygge min portefølje, så jeg snart kan kan oprette en professionel Make-up Artist hjemmeside.

Det er klart, at alt det her ikke bare er kommet til mig. Jeg har måttet arbejde hårdt for det. Jeg har taget diverse kurser og udviklet nye kompetencer. Et branche skifte sker ikke bare “overnight”. Så hvis du ønsker at ændre nogle ting i livet, må du også være indstillet på selv at tage fat. Bo har givet mig troen på, at jeg ved egen hjælp, selv kan rykke på min situation. Og at jeg har evnen og ikke mindst kompetencerne til at få det liv og det job, jeg drømmer om.

Pengepungen måtte efter de 7 sessioner desværre sige stop, men jeg vil uden tøven bruge Bo igen, hvis behovet for en professionel sparring igen melder sig.

De bedste hilser,
Helena Bruun

Ledersupervision

I min ledelsessupervision har jeg især haft stor glæde af at kunne sætte ord på og derved bedre kunne se og udforske de udfordringer jeg stod overfor, og med, i mit ledelsesrum. Det har været utrolig vigtigt for mig at kunne vende tingene med en udenforstående, en der ikke selv var en del af organisationen, og derved få netop de spørgsmål der rammer udenfor den kontekst jeg befinder mig i til dagligt.

Det bliver nemmere at få et helikopter perspektiv på lederlivet, når man også fysisk befinder sig udenfor organisationen og hverdagen til supervisionsseancerne. Og sidst men ikke mindst har det været udviklende at blive mødt med åbenhed og anerkendelse fra Bo Lauenborgs side.

Heidi Gøtze
Afdelingsleder i KABS i Glostrup kommune

Karrierecoaching

“Jeg har været utrolig glad for mit coachingforløb hos Bo Lauenborg. Det har virkeligt givet mig større bevidsthed om hvad der er vigtigst for mig, samt modet til at gå efter dette”

Søren Hedegaard
Coach v. Improvement Coaching

Stresscoaching

Jeg oplever at det går meget bedre. Efter jeg har anerkendt over for mig selv hvad problemet er, og er begyndt at bearbejde det går alting meget bedre. Jeg kan godt stadigvæk have nogle dage, som begynder dårligt, hvor jeg kan mærke en knude i maven, og at jeg har let til tårer, men jeg kender som oftest årsagen, nemlig at jeg har fyldt for mange ting ind i kalenderen. Jeg kan også langt bedre hive mig selv op, når jeg får det skidt f.eks. pga. et kommende arrangement. Jeg føler at på en skala fra 0-100%, så jeg er måske 70% nu, dvs. jeg er fortsat ikke helt på toppen, men hver dag bliver nemmere, og bedre.

Min stress udmøntede sig bla. I noget fysisk, så det har betydet meget at der har været afspænding med i forløbet. Kombinationen er genial, og hjælper en på vej mht. at lære at slappe af.

Jeg har ændret min livsstil – kvittet jobbet for at være noget for mine børn og mig selv, og så har det fået mine øjne op for de nære værdier, som betyder alt for mig pt. Så livskvalitet er klart forbedret.

Kvinde i 40’erne, Kommunikationschef (Anonym)

Stresscoaching

Min livskvalitet er blevet meget bedre! Jeg er godt på vej til, at leve det liv der er bedst for mig……jeg ved godt at det tager tid at lave om på gamle vaner og tænkemønstre, men jeg har en klar følelse af at intet kan/skal stoppe mig mere!

Coaching forløbet var en rigtig god og lærerig oplevelse. Jeg har lært utrolig meget om mig selv, bare ved at få stillet de rette spørgsmål. Jeg har lært hvor vigtigt det er, at passe godt på sin krop… det er jo det ”hjem” ens personlighed skal bo i!

Kvinde i 30’erne, Teamleder (Anonym)

Karrierecoaching

Kære Bo
Jeg har været utroligt tilfreds med mit coaching forløb. Jeg har følt, at Bo Lauenborg lyttede og gav mig mod og medspil. Jeg kontaktede Lauenborg Coaching, da jeg gik og puslede med ideen om at skifte job, jeg havde været til flere jobsamtaler, hvor jeg ikke fik jobbet. Og var efterhånden begyndt at tvivle på eget værd.

Efter en af mine første møder fik jeg mod til at sige mit gamle job og kunne koncentere mig 100% om min fremtid. Jeg udviklede mig qva Bo Lauenborgs støtte, til en meget professionel ”jobsøger”. Og ikke mindst en meget bevist jobsøger, en jobsøger, der ikke sætter sig i offerrollen, men kender eget værd. En jobsøger (og nu medarbejder), der ikke sender miksede signaler, men godt tør stå ved sine stærk og svage sider. Hvis jeg kommer ud i situationer i mit fremtidige karriere, jeg ikke kan overskue, er der ingen tvivl om, at jeg igen vil kontakte Bo Lauenborg.

Jeg kan kun give Bo Lauenberg mine allerbedste anbefalinger.

Pernille Landsmann (Projektleder)

Karrierecoaching

“Jeg fik i mit coaching-forløb med Bo til fulde opfyldt mit behov og indfriet mine forventninger til et brugbart modspil. Bo havde den helt rette evne som coach til at lytte og lynhurtigt fange “kernen” i de problemstillinger jeg kastede op i luften.

Han vendte mine ord og fik dem ned på jorden på en anderledes og brugbar måde. Han fik mig til at se muligheder i stedet for begrænsninger. Jeg kan varmt anbefale Bo Lauenberg som coach.”
Kvinde i 40’erne (annonym)

Karrierecoaching

Kære Bo

Jeg skriver til dig, da jeg var klient hos dig i foråret. Jeg kom hos dig for at få styr på min karriere vej og jeg fik en masse gode og brugbare værktøjer med hjem, som jeg bruger i min dagligdag i dag. 1½ måned efter jeg holdt op hos dig stod jeg med en ansættelseskontrakt i hånden. Så mit store mål med at gå hos dig, må siges at være gået i opfyldelse.
Jeg sidder nu i et administrationscenter og arbejder med it projekter med særlig fokus på processer. Så mindre it teknik og meget mere snak. Jeg kommer ud og holder workshops, laver oplæg, vejledninger og snakker med alle de spændende kultur institutioner. Et rent drømme job. Jeg har været her en måned og er selvfølgelig meget træt, når jeg kommer hjem, men jeg kan mærke en hel anden indre energi end på mit tidligere arbejde. Så jeg vil blot igen sige tak for hjælpen og de mange gode input du gav mig. Du er velkommen til at bruge denne mail som reference

“Anne, projektleder”

Karrierecoaching

Jeg havde måske ikke super-store forventninger, ikke mindst fordi jeg ikke helt var klar på “hvad coaching egentlig var”, og på trods af mange personlige overvejelser inden start af forløbet ikke var 100% klar på, hvilke emner min coaching skulle fokusere på. Min umiddelbare forventning var dog, at det skulle hjælpe mig videre i min søgen efter “det perfekte job”. Jeg kom i samarbejde med Bo frem til, at det skulle handle om at identificere mine stærke og svage sider ifm. fremtidige job (bla. via analyse af tidligere jobsituationer og succesoplevelser). Det bredte sig desuden videre til også at handle om mine personlige ønsker for mit fremtidige arbejdsliv (og måske tilværelse generelt). Hvorledes man kunne bevæge hen mod “ønskejobbet”, og ikke mindst hvilke elementer jobbet skulle indeholde.

Det blev en vanskeligere proces end jeg havde regnet med. Ikke mindst fordi jeg skulle stille spørgsmål ved mine tidligere karrieremæssige til- og fra-valg. Desuden måtte jeg tage min måde at opfatte mig selv i en arbejdssituation op, og hvor meget arbejdet fyldt i mit liv og hvorfor. Det blev mere “selvransagende” end jeg havde forventet. I selve forløbet var jeg tit frustreret over, at jeg ikke følte, at jeg flyttede mig nok, og jeg nåede frem til præcis hvilket job jeg skulle have i fremtiden. Nu da forløbet er lidt på afstand, kan jeg se, at tingene tog tid, og at jeg har fået gjort nogle vigtige ting op med mig selv. Ikke at tvivlen er væk, men jeg er mere bevidst om at vælge til og fra, og har fået modet og viljen til at ændre ting – selvom det måske ikke sker indenfor en uge.

Desuden vil jeg nok tidligere gå til en professionel, før jeg er SÅ frustreret, som jeg var inden mit coachingforløb. Det er også nemmere at genkende egne reaktionsmønstre og handlemåder, og man husker at stoppe op og tænke sig om en ekstra gang i mange situationer.
Kvinde i 30’erne , kemiingeniør (annonym)

Virksomhedsreferencer

Beskæftigelsesministeriet
Integrationministeriet
Undervisningsministeriet
Nordicom
Dan Form A/S
Glostrup Hospital
Novo Nordisk
Folketinget
KABS Glostrup Kommune
Dansk institut for Gymnasiepædagogik
Arkitektforeningen
BIOFOS
UCC
M.fl…

Søg efter mine ydelser eller blogindlæg.