Parcoaching – gør Jeres drømme til mål og nå dem

Parcoaching – gør Jeres drømme til mål og nå dem

Parcoaching med Lauenborg Coaching er for par og familier, som har det godt med hinanden, men som savner og ønsker mere end det, som I har nu og ikke formår at rykke tilstrækkeligt på det.

Det kan eksempelvis være at I synes det hele går for meget op i praktik og dagligdags trummerum og ønsker at få noget mere spontanitet og eventyr ind i hverdagen. Det kan være at I har en fælles drøm som I har snakket om i lang tid, men som aldrig rigtig kommer fra drøm til et egentligt realiserbart mål og handleplan, det kan være I gerne vil have børn, men har svært ved at overskue hvordan det skal lade sig gøre, eller det kan være noget helt fjerde.

Fælles for udgangspunktet for parcoaching hos mig, er at I savner en retning og har en længsel efter at udfordre Jer selv individuelt, som familie og som par, om at opleve og vokse sammen og ikke kun hver for sig, i hver Jeres karriere og dagligdag.

Sammen er I stærkere

Individuel coaching og arbejde med selvrealisering kan være rigtigt godt og udviklende. Men, ofte står du i et parforhold ikke alene med ønsket om at udvikle og udfordre dig selv – i parforhold er det ofte begge parter der har det ønske. Er det tilfældet kan parcoaching være en rigtig god ide for Jer, simpelthen fordi I på den måde, kan blive hinandens sparringspartnere og hjælpere til at gennemføre de forandringer og handlinger, der altid er nødvendige for at nå nye mål, lave markante skift, m.v.

I parcoaching får I plads og rum til at definere- og gå målrettet efter de ønsker og drømme I har for Jer selv individuelt og som familie. I løbet af coachingforløbet, vil I opleve at I positivt begynder at udnytte at I sammen er stærkere, end I er hver for sig. Folk i parcoaching siger ofte til mig at de er overrasket over, hvor stor en forskel det gør for dem hver især, at den anden bliver en aktiv hjælper og sparringspartner i deres individuelle proces, samt hvor meget ro, overskud, og glæde det giver sammen, at sætte mål og handling på de fælles drømme, de har for deres forhold og familie.

Synes I at parcoaching lyder interessant, er I meget velkommen til at kontakte mig med spørgsmål eller for at booke en indledende session.

OBS: Det er vigtigt for mig at understrege at parcoaching i min praksis, ikke er at forveksle med parterapi, hvor man typisk vil arbejde med konflikter I har mellem Jer, negative fastgroede mønstre, dårlig kommunikation m.m.

Søg efter mine ydelser eller blogindlæg.