VIGTIG INFO OM CORONAVIRUS

VIGTIG INFO OM CORONAVIRUS

VIGTIG INFO OM NY CORONAVIRUS:

Når du kommer til mine praksislokaler, som jeg deler med andre behandlere og coaches er det vigtigt at pointere, at vi selvfølgelig forholder os til coronavirus.

Inden der kommer klienter og i løbet af dagen efter hver klient, afspritter vi alle dørhåndtag og andre kontaktpunkter som man kan komme i berøring med og der er selvfølgelig mulighed for at vaske hænder og tørre dem i papirhåndklæder. Derudover, så lufter vi flittigt ud.

Har du symptomer?

Du må ikke at møde op hvis du har de mindste tegn eller symptomer der kan relatere til coronavirus eller har været nærkontakt inden for de sidste 6 dage, med mindre du lige er testet negativ for coronavirus.

Har du selv symptomer der kan relatere til coronavirus, skal du have været HELT symptomfri i minimum 48 timer før du kan møde op til session eller have en negativ test.

Har du været testet positiv for covid19 skal du minimum have været HELT uden symptomer i 4 dage før du kan møde op til session.

Vi følger sundhedsstyrelsens retningslinjer, læs venligst mere på deres hjemmeside her.

HUSK: better safe than sorry er det princip vi kører efter for tiden når det kommer til at mødes. Det gælder selvfølgelig også de folk som arbejder på klinikken.

Kom så tæt på aftalt tid som muligt. Vi forsøger ikke at bruge venteværelset. Hvis der er kø, lukkes I ind lidt af gangen, men vi gør alt, hvad vi kan for at planlægge, at det ikke sker.

Søg efter mine ydelser eller blogindlæg.